top of page

Ny kompetanse= nye muligheter!Tidligere i år fikk vi et nytt tilskudd til firma, nemlig Prosjektdesigneren Solfrid! «Som har tatt seg tid til en videosamtale innimellom hjemmekontor og hjemmeskole. 💪🏻 Bli bedre kjent med Solfrid og hennes inntrykk av oss som bedrift, og hennes tanker for fremtiden i denne spesielle tiden vi er i nå!


Solfrid har siden 2013 jobbet med prosjektering og design av automatiske brannslukningssystem, og er nå klar for nye utfordringer hos oss Straume Rør As.


"Det har vært rikelig med erfaringer fra alle typer anlegg fra min tidligere arbeidsplass. Det mest spennende så langt må være sprinkling av Det Naturhistorisk Museum i Bergen, der det var skumanlegg, glykolanlegg og vannfylt anlegg." Forteller Solfrid engasjert!


"Jeg har siden jeg begynte her jobbet med sanitær og bunnledningstegninger, men synes det er ekstra spennende at det nå satses på sprinkleranlegg."

"Det som kjennetegner denne bedriften, er engasjement, arbeidslyst og pålitelighet. Og jeg tror Straume Rør kommer til å få mange spennende oppdrag fremover."
Jeg liker mottoet her; «vi ønsker å gi kunden en god opplevelse før, under og etter installasjon" legger hun til med et smil, stemmen hennes er full av optimisme!


Det er mange muligheter når det kommer til type anlegg. Det kommer an på hva type bygg det er, hva bruken blir, om det er lagring, bolig eller næring f.eks..


Straume Rør er akkurat blitt en FG godkjent bedrift. "Det er flere og flere utbyggere som krever et FG-sertifisert foretak, til å utføre sprinkler prosjektering.


Straume Rør har hatt enkelte sprinkler oppdrag tidligere, men har de siste månedene hatt flere prosjekter gående."Vi ønsker å være en totalleverandør av Rør installasjoner. Det ser vi som en stor fordel når det kommer til prosjektering og installering. Så vi vil fokusere på å levere anlegg i alle klasser, fra de minste bygårdsprosjektene, til de litt større.»

Avslutter Solfrid med, og takker for praten!Vi i Straume Rør ser lyst på fremtiden og ønsker å gi deg som privatkunde eller utbygger en best mulig opplevelse både før, under og etter installasjon, også nå i en tid der alt ellers er snudd litt på hode!124 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page