top of page

Prosjekt Sigba Kontorbygg

Nylig overleverte vi et nytt prosjekt til byggherre! Dette syns vi var såpass interessant og flott prosjekt, at dette var verdt å skrive et par ord om!«Bygget er ~3000 kvadrat kontorlokaler fordelt over tre etasjer. Med i planen kommer 1150 kvadrat med parkeringsplasser i underetasjen i tillegg til parkeringsplass ved bygget. . Bygget blir meget sentralt plassert like ved det eksisterende og det kommende til Sotra Sambandet. og ferdigstilles nå i April/Mai 2020.» (hentet fra Sigbaeiendom.no)

30 januar 2020 overtok vi dette etter et firma som hadde gått konkurs, noe som i utgangspunktet kan være en ekstra utfordring, men en utfordring er akkurat det vi liker! Her har vi levert avansert varme og kjøleanlegg, samt sanitæranlegg!

Her er vår dyktige medarbeider Bjørn Tore igang med isolering av rørene!


På dette anlegget er det lagt vinn å bruke minst mulig metaller. Derfor har vi valgt bluepipe på alle hovedrør.Bluepipe er et glassfiberamert komposittrør (PP-R) med høy kjemikalieresistens, og gir dermed ingen korrosjon, noe som gir en bedre vannkvalitet


Alle plastdeler fusjonssveises slik at hele rørstrekker kan regnes som et helt rør uten deler. Som igjen betyr mindre lekkasjepunkt og en større sikkerhet for byggeherre. Levetiden for rørsystemet er fra hele 50 til 100 år.

Varmeanlegget består bla av en brønnpark på 5 borrehull på totalt 250m aktiv brønndybde. Varmepumpe fra Thermia på 40kw, og El-kjel på 90kw


På kjøleanlegget er det benyttet en energilagringstank på 5600l, og fylt med kjøleelementer. Som gir økt akkumulert effekt.


På vanninntaket er det benyttet Legionellasikring ifra Apurgo basert på sølv- og kobberionisering. Dette har nedstrøms effekt, noe som gjør det mulig å senke temperatur i varmtvannsbereder uten at det oppstår oppblomstring av legionella.
Vi gratulerer Sigba eiendom med nytt flott kontorbygg, takker for oppdraget og ønsker lykke til videre! Også takk til Stolz som sto som entreprenør!


Se flere bilder fra prosjektet under!80 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page